Swingland

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

22 km syd for København finder man swingerklubben Swingland. Klubben er beliggende i industrikvarteret i
udkanten af Ishøj. Da den ligger nær motorvejen, er den nem at komme til i bil. Kommer du med offentlig transport, skal du med S-tog til Ishøj eller Høje Taastrup Station. Her fra kører bus 400 til klubben. Fra busstoppestedet til klubben er der ca. 700 meters gang.

Swingland er en klub i 2 plan som ligger i en industribygning. Stueplan i bygningen udnyttes til andet formål, så Swingland holder til på bygningens 1 og 2 sal.

Ved indgangen bliver man mødt af klubbens venlige personale. Her melder man sin ankomst inden man går videre ind i omklædningsrummet. Ved omklædningen finder man også en bruser, samt et toilet. Fra omklædningen kommer man ind i klubbens store bar og cafe område. Bar og cafe området er delt i to. På den ene side af akvariet i midten finder man rygerum og bar. Baren ligger uden for rygerummet. På den anden side af akvariet finder man nogle sofaer og stole.

Fra bar og cafe området kan man gå ned af den lange gang, som giver adgang til de forskellige legerum. Første legerum man støder på, er klubbens mini biograf. Her kan man sidde i biografstole og se pornofilm. Fra biografen er der et vindue ind til naborummet, som er et privat rum. Swinglands privat rum er ganske enkelt genialt lavet.
Vi er meget betaget af dette rum, da det er et rigtig godt sted at starte for nye swingere. Du kan ligge og lege i rummet med lukket dør, mens andre kan belure jer på afstand igennem ruden fra biografen. På den måde kan man vende sig til tanken, om at andre kan se en, på en tryg og god måde.

Overfor privat rummet finder man det populære “Bunny rum” med Playboy kaniner som baggrund på væggene. Ved siden af dette rum er et mindre massage legerum. Dette rum kan gøres privat og her er det muligt at lege med olie eller lege med Mr. turbo, som er Swinglands egen kneppemaskine.  På den anden side af gangen, finder man “Dybet” Det blå rum er helt blåt, med illustrationer fra dybet. Koøjerne i væggen ved siden af rummet er “numsehuller”. Stik numsen ind og se hvad der sker! Måske står der en ukendt fyr på den anden side. Koøjerne kan også benyttes som gloryholes.

Efter sanse og massagerummet kommer “Trolde bolle skoven”. Her kan man mødes i naturen. Knalde på køleren af en bil eller i det lille træhus. Faktisk fungerer rummet fint, skønt det ikke er en rigtig skov.

Swinglands store par rum indbyder par til fræk hygge. Ved siden af finder man et lille legerum med gloryholes.

På klubbens 2. sal finder man klubbens store SM rum. Her er der kors, hejseværk, plint, gabestok og et fængsel. Derudover er der et privat rum og et darkroom. Særlig velegnet til gang bangs eller større lege er klubbens runde seng kaldet “Runddelen”

Samlet set var vi meget imponeret over klubbens fine indretning. Der er mange gode legemuligheder i klubben og den er velholdt og pænt indrettet. Særlig bemærkelsesværdigt er de fine skilte der er ud for hvert rum. Her er klubbens regler beskrevet ud for de enkelte rum. Gennemført og let tilgængeligt.

Eneste minus ved Swingland må være at der ikke findes et spabad, samt at den ligger et stykke væk fra bussen og nærmeste togstation. Vi kan dog varmt anbefale jer et besøg i Swingland.

Klubben åbnede i 2006 under navnet SwingerS-club, men ændrede i 2007 navn til Swingland.

Udover at være en hjemmeside for klubben er swingland.dk også en kontaktside for swingers og klubbens egne medlemmer.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning (Frugtkurv) serveres på enkelte dage
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre biograf
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Større parrum
 • Større SM rum
 • Gloryholes
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Swingland!)

Indtast venligst en besked